Gastenboek

Ben je een tevreden klant? Deel je reactie in het gastenboek en vertel het anderen!

Voeg een reactie toe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

107 reacties

 1. Ik ben vorige week voor het eerst bij Eefje geweest voor een zwangerschapsmassage. Ik ben bijna uitgerekend en had erg last van mijn rug en mijn verloskundige had Eefje als tip doorgegeven. Ik heb heerlijk genoten van de hydrothermmassage, erg bijzonder op die warmwaterkussens en zoveel fijner dan een ‘normale’ massage. Vandaag mag ik nog een keertje gaan genieten en dan kan ik er weer even tegenaan. Ik kom graag nog een keer bij je terug!

  • Hai Sabine,

   Erg leuk om je reactie te lezen. Fijn dat je het zo hebt ervaren en er baat bij hebt!
   De Hydrothermkussens en massage zijn een uniek ontwerp binnen de massagewereld en zoveel comfortabeler dan β€˜normale’ massages. Eens ervaren wil je toch niets anders meer?!
   Tot vanmiddag πŸ™‚ en de volgende keren!

   Hartelijke groet,
   Eefje

 2. Mijn dochter van dertien komt een paar keer per jaar bij Eefje voor een jeugdbehandeling, de puistjes blijven nu wat vaker weg en haar huid ziet er mooi schoon uit. Ook krijgt ze tips van Eefje hoe ze haar huid het best kan verzorgen. Gisteren heeft ze ook haar wenkbrauwen laten epileren, ze heeft nu een veel zachtere blik en is hier erg blij mee.

  • Hai Linda en Helena,

   Dank jullie wel voor de fijne reactie.
   Ik ben blij te horen dat de behandelingen een goede uitwerking hebben en te zien dat haar huid steeds rustiger wordt.
   Tot de volgende keer weer.

   Hartelijke groet,
   Eefje

 3. Ik ben drie keer bij Eefje geweest en heb ondertussen van verschillende behandelingen mogen genieten: zwangerschapsmassage, gezichtsbehandeling en pedicure. Eefje neemt echt de tijd voor je en kijkt waar jij behoefte aan hebt. Super fijne persoonlijke behandelingen en echt even tijd voor jezelf en jouw lichaam. Heerlijk!

 4. Dankjewel Eefje voor de fijne gezichtsbehandeling vrijdag. Een moment voor jezelf om tot rust te komen. Daarbij ervaar ik de gesprekken met je als erg prettig.
  Tot gauw! groetjes van Renske

  • Hai Renske,

   Dank voor je fijne reactie.
   Leuk te horen dat je niet alleen de behandelingen als prettig ervaart, maar ook onze gesprekken. Ik ervaar dat ook zo en ik hoop je nog lang te mogen ontvangen in de praktijk πŸ˜‰

   Hartelijke groet,
   Eefje

 5. Ik kom al bijna sinds het begin van Linking Beauty bij Eefje. Eefje is na al deze jaren nog altijd enthousiast over haar werkzaamheden. Je kunt haar professionaliteit aan alles merken. Ze heeft een heel rustige uitstraling en het is dan ook een plezier een behandeling van Eefje te ervaren, of het nu massagetherapie, gezichtsverzorging of pedicure is.

  • Hai Marijke,

   Dank voor je positieve feedback πŸ˜€
   Je komt inderdaad al sinds het begin bij mij en daar ben ik je dankbaar voor. De bijzondere gesprekken maken het extra leuk! Ik hoop je nog vele jaren te mogen ontvangen voor de verschillende behandelingen.

   Hartelijke groet,

   Eefje

 6. Ik ben heel tevreden over de pedicurebehandelingen. Eefje neemt echt de tijd voor je.
  Ik ga weer met nieuwe voetjes naar huis…….. heerlijk!!!..

  • Hallo Hanny,

   Dank je wel voor je fijne reactie! Leuk te horen dat je altijd met nieuwe voetjes naar huis gaat πŸ˜‰ Daar zal ik mijn best voor blijven doen!
   Tot de volgende keer weer.

   Hartelijke groet,
   Eefje

 7. Een heerlijke massage op warmwaterkussens. Voor mij perfect omdat ik, wegens lichamelijke klachten slecht op mijn buik kan liggen. Heerlijke geuren, verzorgde omgeving en een vriendelijke masseuse. Een aanrader!!

  • Hai Marit,

   Dank je wel voor je fijne reactie.
   En ja, hebt gelijk, bij lichamelijke klachten of pijn is hydrothermmassage een uitkomst! Bij zwangerschapsklachten, sportblessures en psychosomatische klachten kan het veel verlichting brengen.
   Tot de volgende keer weer πŸ˜€

   Hartelijke groet,
   Eefje

 8. Tijd voor jezelf nemen en dan volop genieten doe je als Eefje je een hydrotherm warmte nek- en rugmassage geeft.. Heerlijk ontspannen en genieten. Na afloop kan ik er dan weer even tegen.
  Dank je wel Eefje, tot snel.

  • Hai Joke,

   Dank voor je leuke reactie.
   Fijn te horen dat de behandelingen je zoveel ontspanning geven. Zo zie je maar; zelfs tijdens de warme dagen is hydrothermmassage heerlijk. Ik pas de temperatuur gewoon aan πŸ˜‰
   Tot de volgende keer weer!

   Hartelijke groet,
   Eefje

 9. Ik had last van mijn nek en door de deskundigheid van Eefje een aanzienlijke verbetering. Niet alleen de massage zelf is heerlijk maar ook heel fijn de tips en oefeningen die ze mee gaf. Dank je wel voor je goede zorgen!

  • Hai Monique,

   Dank je wel voor je fijne reactie.
   Ik ben blij te horen dat niet alleen de massages jou verlichting hebben gegeven, maar ook de oefeningen om thuis te doen.
   Hopelijk tot ziens weer na de geboorte van je kindje.

   Hartelijke groet,
   Eefje

 10. Met mijn dochtertje van 3 maanden krijg ik les in babymassage van Eefje. Ik ben er heel blij mee; ik leer hoe ik mijn dochter op een prettige manier kan masseren, ze wordt er ontspannen van en we genieten er allebei van.
  Eefje legt alles goed en rustig uit met een pop als voorbeeld en ik doe het na met mijn dochter. Als die er even geen zin in heeft is er tijd en ruimte om te troosten of te voeden, dat is erg fijn.
  Een aanrader !

  • Hai Sophie,

   Dank voor je leuke reactie!
   Door de Shantala-babymassage te leren heb je iets heel moois in de vingers gekregen. Deze massage is niet alleen goed voor de binding en het beter leren kennen van je kindje, je leert ook haar ‘taal’ beter begrijpen en ook te communiceren d.m.v. deze massage.
   Erg leuk te zien dat jullie beiden genieten van deze massage.
   Nog veel mooie massagemomenten toegewenst πŸ˜€

   Hartelijke groet,
   Eefje

 11. Heb vandaag voor het eerst bij Eefje een luxe hydromassage ? ervaren. Was nog niet bekend met deze vorm. Ben aangenaam verrast ? door deze manier van masseren en kan door ervaring rustig vaststellen dat je een paar gouden handjes hebt Eefje. Van begin tot eind een prettige ervaring. Ik zeg een blijvertje βœ”

  • Hai John,

   Wat fijn te horen dat je zo genoten hebt van de hydrothermmassage. Gedragen door water terwijl je ontspannen op je rug ligt is echt het lekkerst!
   Tot de volgende massage John, een fijn vooruitzicht πŸ™‚

   Hartelijke groet,
   Eefje

 12. Vanmorgen was ik weer bij Eefje voor een voetbehandeling en de zorg en professie die Eefje aan de dag legt vind ik geweldig, niets dan lof.
  Ook de gezichtsbehandeling, die ik nu één keer mocht ervaren vond ik buitengewoon goed en Eefje doet alles tot in de puntjes. Goed advies erbij. De massage ga ik nog proberen, ik lees in het gastenboek zoveel lovende woorden, dat ik haast niet kan wachten. Alles kan niet tegelijk, maar ik kijk ernaar uit.

  • Hallo Anna,

   Hartelijk dank voor je fijne reactie en lovende woorden. Niet alleen erg leuk om te horen, het houdt me ook scherp, zodat ik steeds opnieuw goede behandelingen kan bieden.
   Tot de volgende behandeling weer πŸ˜€

   Hartelijke groet,
   Eefje

 13. Bij Eefje ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen! Een aantal keer geweest voor een Hydrotherm massage. Door bekkenklachten is ontspannen liggen erg moeilijk, maar op de warmwaterkussens is het geen probleem. Ik moet altijd mijn best doen om niet in slaap te vallen, dat zou zonde zijn, want er bewust van genieten is veel fijner!

  • Hai Carlijn,

   Dank je wel voor je leuke reactie.
   Het eind van je zwangerschap is nu in zicht en ik ben blij dat ik je een aantal ontspannende massages heb kunnen geven die je hebben ondersteund.
   Tot binnenkort weer!

   Hartelijke groet,
   Eefje

 14. Anderhalf jaar geleden voor het eerst bij Eefje geweest omdat ik last had van een likdoorn onder mijn voet. Ik ging erheen met het idee ‘baat het niet dan schaadt het niet’. De behandeling was dermate goed dat ik daarna een vaste klant ben geworden en geholpen ben met verschillende kleine ongemakken als schimmelnagels, blaren, eeltvorming, ingroeiende teennagels, etc. Omdat ik regelmatig hardloop is het belangrijk dat mijn voeten goed verzorgd worden en dat is bij Eefje zeker het geval.
  Niet onvermeld mag blijven dat Eefje naast de hiervoor genoemde kwaliteiten ook een zeer prettige persoonlijkheid is en dat de prijs/kwaliteit verhouding meer dan uitstekend is.
  Kortom, ik zal ongetwijfeld nog lang van Eefjes diensten gebruik blijven maken!

  • Hai Roy,
   Goed om te horen dat ik je kan helpen zodat jij zonder pijn hele einden kunt hardlopen, gedragen door gezonde en verzorgde voeten! πŸ˜€
   Hartelijk dank voor je lovende woorden over mij en de behandelingen die ik geef. Ik hoop je nog lang te mogen ontvangen in mijn praktijk.

   Hartelijke groet,
   Eefje

 15. Vanaf mei kom ik nu om de 4 a 5 weken bij Eefje, voor een massage, omdat ik rugpijn had. Het is iedere keer weer een heerlijke ervaring.
  Eefje weet haar deskundige massage te paren met een ontspannen sfeer. Inmiddels is mijn rugpijn verdwenen maar ik wil dit uurtje ontspanning niet missen dus ik ga ieder maand graag naar Eefje toe.

  • Hai Patrick,
   Dank je wel voor deze mooie feedback. Dat doet goed!
   Ik ben blij dat je rugpijn verdwenen is mede dankzij de hydrothermmassages die je bij mij krijgt. Zo zie je maar wat ontspanning en aandacht voor je lichaam doen πŸ™‚
   Tot de volgende keer weer!

   Hartelijke groet,
   Eefje

 16. Op Woensdag 2 augustus kwam ik bij Eefje voor een Hydrothermtherapie massage…….het was voor mij iets heel bijzonders en had dit nog nooit gedaan…..op warme kussens liggen die gevuld waren met warm water……en dan gemasseerd worden……
  Even alle gedachtestromen loslaten en genieten van de massage van Eefje op de warmewaterkussens……. Het was een superfijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar……Ik kan dit dan ook erg aanraden voor anderen die even uit de drukke wereld willen stappen en even een moment van rust willen ervaren……. Thx Eefje☺️

  • Hai Jim,

   Dank je wel voor deze mooie woorden en wat goed te horen dat je mijn massage als fijn en bijzonder Γ©n als bijzonder fijn πŸ˜‰ hebt ervaren.
   De volgende x de Luxe Verwenmassage! Zei je al. Dat is het ultieme ontspannen, van top tot teen πŸ˜€

   Hartelijke groet,
   Eefje

 17. Hoi Eefje, Al 6 jaren kom ik bij je, eigenlijk door toeval, omdat mijn zoon vlakbij een huis had gekocht. Ik had eerst m’n twijfels, maar ik moet eerlijk zeggen dat het geweldig is, vooral de massages. Sinds kort zit ik aan de zuurstof vanwege zeer ernstige copd, maar je neemt toch alle tijd voor mij, en dat vind ik geweldig. Ook Hans komt graag bij je voor z’n teentjes, en is ook zeer te spreken. Groetjes Yvonne en Hans.

  • Hai Yvonne en Hans,

   Dank jullie beiden voor jullie lieve reactie. Wij zien elkaar alweer heel wat jaren en ik hoop jullie nog jaren te mogen ontvangen in mijn praktijk.

   Hartelijke groet,
   Eefje

 18. Afgelopen vrijdag zijn mijn man en ik allebei voor een hydrotherm massage geweest. Wat hebben we genoten, de gemoedelijke sfeer, de fijne persoonlijkheid van Eefje en een geweldige massage. Op dat moment was ik ruim 36 weken zwanger en mijn lichaam zat mij behoorlijk in de weg. Door de heerlijke (warme) kussens die onder je liggen voel je je zware buik ook gewoon even helemaal niet. Los daarvan echt enorm genoten.

  • Erg leuk om jullie te mogen ontvangen in mijn praktijk en zulke lovende woorden nu te lezen.
   Het water in het hydrothermkussen neemt inderdaad bijna alle druk weg, waardoor je echt kunt ontspannen πŸ™‚
   Wellicht tot een volgende keer weer!
   Hartelijke groet,

   Eefje

 19. Ik heb het afgelopen jaar behoorlijke pijn in mijn rug en schouders. Op aanraden van een vriendin heb ik een afspraak met Eefje gemaakt voor een hydrotherm massage. Ik was hier een beetje huiverig voor omdat ik het niet erg prettig vind om aangeraakt te worden. Maar door de sfeervolle behandelkamer en Eefje’s kalme, vriendelijke en goede massage is het mij zeer goed bevallen. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende afspraak met Eefje.

  • Hai Patrick,

   Wat goed dat je toch de stap hebt durven nemen om een massage te komen ervaren en dan ook nog bij mij; ik ben je dankbaar πŸ™‚
   De massages zullen je goed doen. Tot de volgende afspraak!
   Hartelijke groet,

   Eefje

 20. Ik kreeg een hydrotherm-verwenmassage cadeau… en dat was een heerlijk cadeau! De warmte, de natuurlijke producten en de persoonlijke benadering was erg fijn. Ik ga zeker vaker!

 21. Vanochtend een heerlijke luxe zwangerschapsmassage gehad, gedurende anderhalf uur gewreven en gekneed en daardoor nu helemaal ontspannen en loom. Een echte aanrader voor alle zwangere vrouwen! Bedankt Eefje!

  • Hai Kyra,

   Dank je wel voor je leuke reactie. Fijn dat het ‘wrijven en kneden’;-) zo’n goede uitwerken op je hebben. Een 2-in-1 massage (zwangerschap) is een mooie en bijzondere ervaring.
   Tot een volgende keer weer!

   Eefje

 22. Ik kom al vele jaren bij Eef voor de Hydrotherm massage. Het is heerlijk om elke keer weer ultiem te ontspannen op de warm water kussens, terwijl je wordt gemasseerd. Je kan rustig op je rug blijven liggen. Heerlijk! Ik kan het iedereen aanraden πŸ™‚

  • Hai Annemiek,
   Ja, hydrothermtherapie blijft een uitkomst!
   Dank dat je al zo lang komt en fijn te horen dat de massage iedere keer weer veel ontspanning brengt πŸ™‚
   Hartelijke groet,

   Eefje

 23. Ben nu verschillende keren bij Eefje langs geweest voor een Gezicht Hydrotherm Combi behandeling en ik moet zeggen. Het is heerlijk!!!
  Vooral de massages zijn geweldig. Je voelt het tot in de tenen tintelen en je voelt jezelf weer heerlijk ontspannen maar ook vol nieuwe energie.
  Echt iets om ook eens te proberen. Doen!!

  • Beste Grady,
   Wat fijn te lezen dat je de behandelingen en massages als heerlijk ervaart en daarna vol nieuwe energie zit!
   Deze combinatiebehandeling is ook wel het neusje van de zalm hoor πŸ˜€
   Tot de volgende x weer!

   Eefje

 24. 2016 is bijna voorbij en ik heb weer van de verschillende behandelingen genoten. Van pedicure, massages, gezichtsbehandelingen en ook de leadplantbehandeling. Het is iedere keer een ‘feestje’, de totale ontspannning en de deskundigheid van Eefje. Ik kom volgend jaar weer terug om te genieten van de behandelingen. Eefje je bent een topper!

  • Bianca, wat een leuke reactie! Dank je wel.
   Je komt voor veel verschillende behandelingen en ik vind het erg leuk dat je open staat voor alle nieuwe ontwikkelingen. Leuk te horen dat je het iedere keer weer als een feestje ervaart. Ik doe daar mijn best voor πŸ™‚
   Op naar 2017 en fijne behandelingen (jouw 13de jaar bij mij in de praktijk).

   Eefje

 25. Al een paar jaar kom ik 1 x in de 6 weken bij Eefje in de praktijk voor een hydrothermmassage. Hier heb ik steeds veel baat bij en kom er zeer ontspannen vandaan. Ik blijf hier ook zeker mee doorgaan. Ik kan iedereen van harte de praktijk van Eefje en de behandelingen aanbevelen.

 26. Ik heb nu verschillende behandelingen gehad bij Eefje, hydrothermmassages en leadplantbehandelingen. Ik kom er altijd super ontspannen vandaan en ik kijk nu al weer uit naar de volgende behandeling. tot vrijdag Eefje

  • Hai Ineke,
   Fijn te horen dat je zo enthousiast bent over de Skin Retreat (voorheen leadplantbehandeling). En zo zie je maar; de geursensatie aan het begin kan een leuke/onverwachte wending geven aan de behandeling die volgt en hierdoor ervaar je de juiste producten voor dit moment.
   Dank je wel en tot de volgende x weer.

   Eefje

 27. Ik kom al jaren bij Eefje, voor hydrotherm massage, schoonheidsbehandelingen, wenkbrouwen verven en epileren, en pedicure. Eefje functioneert in al deze behandelingen op een zeer professionele wijze. De omgeving is attractief en super schoon. Eefje is altijd enthousiast bezig.

  • Hai Marijke,
   Ja, je komt al heel wat jaren bij mij voor behandelingen en daar ben ik je heel dankbaar voor. Je geeft me goede feedback en dat doet mij en de praktijk groeien! πŸ˜€ Thanks!
   Tot ziens weer in de praktijk.

   Eefje

 28. Toen massage en ontspanning ter sprake kwam bij zwangerschapsyoga, werd Eefje aangeprezen als een zeer kundige masseuse. Perfect voor de zwangere vrouw die opzoek is naar ontspanning en verlichting. Ik kan er inmiddels over meepraten en raad het iedereen aan! Door de warmwaterkussens lig je heel ontspannen op je rug en via die kussens kan ze toch je hele rug masseren. De volgende afspraak staat alweer gepland!

  • Hai Carina,
   Dank voor je leuke reactie en geweldig om te horen dat mijn behandelingen in de laatste weken van je zwangerschap je veel verlichting geven. Tot de volgende massage weer! πŸ™‚

   Eefje

 29. Al enige tijd last van m’n rug, en met bezoek aan Eefje is dit een stuk verminderd door haar goede technieken. Een fijne, en ook zeer belangrijk, een schone praktijk. Ik blijf zeker bij haar langskomen, een aanrader!

 30. Tijdens mijn eerste zwangerschap kreeg ik een cadeaubon voor een massage bij Eefje. Wat was dat genieten op die heerlijke hydrokussens. Geen gedoe met liggen op je buik, maar heerlijk op je rug ontspannen op het warme water kussen.

  Inmiddels ben ik zwanger van de tweede en heb ik mijn weg naar Eefje weer gevonden. Elke keer is het weer gezellig, genieten en ontspannen!

  • Hai Maaike,

   Dank je wel voor je leuke spontane bericht hier op mijn site!
   Fijn en inderdaad gezellig dat je nu, tijdens deze zwangerschap weer naar mij toekomt voor hydrothermmassages. Je kindje reageert ook heel mooi op de behandelingen en dat is altijd weer bijzonder om te ervaren.
   Geniet van deze laatste periode en tot over een paar weken!

   Eefje

 31. Voor mij is de combinatie van een gezichtsbehandeling met een nek-rugmassage op het hydrothermkussen ideaal. Na afloop van de 1,5 uur durende behandeling voel ik me altijd weer helemaal ontspannen en heb ik een stralende en schone huid. En een goed humeur want Eefje is een heel positief mens, altijd vol aandacht voor degene die ze onder handen neemt. Ze stemt de gezichtspakkingen ook helemaal af op wie ze voor zich heeft en dat leidt tot de heerlijkste geuren en sensaties. Ik verheug me nu al weer op de volgende behandeling!

  • Hai Margriet,

   Dank je wel voor je leuke reactie.
   Deze samengestelde behandeling is inderdaad een verwennerij πŸ™‚ Voor jou heel fijn om te ontvangen en voor mij erg leuk en afwisselend om te geven. Iedere keer nΓ©t weer even anders.
   Tot de volgende X

   Eefje

 32. Ik ben vandaag bij Eefje geweest voor mijn tweede Leadplantbehandeling.
  Bij de Leadplantbehandeling gaat Eefje te werk volgens de groeiwijze van de plant .
  De behandeling bestaat uit voetenbad en massage, uitgebreide gezichtsbehandeling en massage van nek, schouders en handen.
  Gedurende de behandeling word je ingepakt met warme doeken en kruiken.
  Kortom, pure verwennerij en ik voel mij nu heerlijk ontspannen.
  Eefje bedankt!

  • Wat leuk om te horen Wilma!
   De leadplantbehandeling of Skin Retreat is een heel fijne en uitgebreide behandeling en komt dit najaar op de kaart πŸ™‚ samen met andere fijne en vernieuwde behandelingen.
   Erg leuk dat je er weer was Wilma.

   Eefje

 33. Mijn eerste bezoek aan Eefje was een verjaardagscadeau van een vriendin en ik ben vanaf dat moment bij Eefje gebleven.
  Het is iedere keer weer een heerlijke ontspanning als ik kom voor pedicure, gezichtsbehandeling of massage.
  Eefje is geconcentreerd bezig, maar heeft ook tijd voor persoonlijke aandacht.
  Het is een echte aanrader ik geef 5 sterren.

 34. Ik kom al een aantal jaar bij Eefje voor een massage. Op een warmwaterkussen een uur lang helemaal tot rust komen. Dat is voor mij totale ontspanning. En zeker een voordeel dat je niet op je buik hoeft te liggen. Eefje neemt ook alle tijd voor je.

 35. Eefje is een zeer goede en fijne schoonheidsspecialiste. Ze maakt tijd voor je, heeft zelf heel veel plezier in haar werk wat een fijne sfeer met zich mee brengt. Ik kom graag bij haar voor de gezichtsbehandelingen en massages. Eefje is een topper!

 36. Eefje heeft mij een paar keer gemasseerd tijdens mijn zwangerschap. Heerlijk ontspannen op de hydro kussens. Wanneer ik hersteld ben van mijn bevalling, ga ik zeker weer heen.

 37. Vanaf mijn zwangerschapsverlof kom ik iedere week bij Eefje voor de Hydrotherm therapie massage. Door de warmwaterkussens lig je heerlijk en kan ik zonder problemen anderhalf uur op mijn rug liggen. Ook nu ik 40 weken zwanger ben. Ze stemt de massage af op wat ik op dat moment nodig heb, bijvoorbeeld extra aandacht voor mijn rug. Mijn (beweeglijke) kindje reageert ook op de massage, die wordt er rustig van. Wat ik erg fijn vind is dat Eefje echt de tijd voor je neemt. Niet alleen ik ga ontspannen weg maar ook mijn kindje. Heerlijk!

  • Hai Marianne,
   Het waren mooie massagesessies de afgelopen weken en ik vond het fijn om jou en je kindje deze ontspanning te kunnen geven. Fantastisch om te zien hoe ook je kindje ontspannen reageert op de massages.
   Wellicht is de babymassage iets voor jullie?! πŸ˜‰

   Eefje

 38. Echt een super aanradar! Ik ben nu een x aantal keren bij Eefje op bezoek geweest en ben hier zeer over te spreken. Een hele comfortabele sfeer met daarnaast een vrouw die haar vak verstaat. Je gaat niet eerder de deur uit voordat alles picobello is en dat voor zo’n prijs. Eefje, ga zo door!

 39. Al een aantal jaren komen wij met veel plezier bij Eefje. Ze is een zeer goede schoonheidsspecialiste, heel precies en ze stopt niet voordat alles naar tevredenheid is gedaan. De hydrotherm massages zijn heerlijk ontspannend. Eefje zelf is ontzettend lief en een persoon waar je makkelijk mee praat (laagdrempelig).

  Wij kunnen niet meer zonder haar!

 40. Altijd fijn om weer in de praktijk te komen van Eefje. Heel relaxed en Eefje stelt je meteen op je gemak. De massagemethode met de mat en het warme water is een verfrissende variant ten opzichte van de confessionele methoden. Ik moet zeggen dat het ook echt een van de prettigste en meest ontspannende manieren van masseren is. En ik heb al vele varianten ondergaan. Ik heb meteen weer een nieuwe afspraak gemaakt!

 41. Na een drukke werkweek en vermoeide spieren van het sporten word je op een professionele manier door Eefje behandeld, om weer fit en ontspannen het weekend en een nieuwe werkweek te beginnen. Een echte aanrader! Hier wordt nog echt de tijd voor je genomen en goed geadviseerd.

 42. Mijn eerste bezoek aan de salon van Eefje (schoon en sfeervol) was een verjaardagscadeau en nu al weer zo’n 11 jaar geleden. Met regelmaat en veel plezier, geniet ik nog steeds van haar heerlijke massages. Het sporten laat wel wat sporen achter in mijn lichaam en Eefje weet daar wel raad mee. Zij doet haar werk heel professioneel en laat genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Heerlijk ontspannen en elke keer weer een klein feestje.
  Ik geef 5 sterren!

 43. Toen ik er met mijn zwangerschap even helemaal doorheen zat heeft mijn vriend mij als verassing naar Eefje gestuurd. Wat een schot in de roos!! Zwangerschapsmassage nooit van gehoord, maar zoooo heerlijk. Echt ontspannen, alle pijnlijke plekken (en dat zijn er nogal wat) weet Eefje effectief aan te pakken. Daarnaast frummeld de kleine man in mn buik van van plezier, ik voel dat hij er ook van geniet. Ik kan niet wachten om straks babymassage te gaan doen. Bij Eefje natuurlijk!

 44. Bedankt Eefje voor alweer een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling. Een bezoekje aan jouw praktijk is voor mij echt een uitje. Wat ik zo goed vind, is dat je je werk met veel aandacht doet en dat is ook een van de redenen dat ik graag bij je kom.

 45. Ik kom al heel wat jaren bij Eefje in de praktijk. Ik heb een druk leven, waarin veel wordt gevraagd van lichaam en geest. En dat is nou precies waarom het fijn is om eens in de zoveel weken bij Linking Beauty langs te gaan. Eefje neemt alle tijd voor haar klanten en is een vriendelijke en heel bekwame masseur. Na een goed uur loop ik altijd geheel verfrist de deur uit, en daar gaat het om in dit drukke bestaan!

 46. Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant van Linking Beauty. Eefje is een vakvrouw in hart en nieren en doet haar werk met veel aandacht en deskundigheid. De schoonheidsbehandeling is altijd heerlijk en de producten zijn goed op mijn huid afgestemd. Eefje is ook nog eens prettig gezelschap… Dus… wat wil je nog meer?

 47. Ik kom al een aantal jaren bij Eefje in de praktijk.Regelmatig bezoek ik de praktijk voor
  massage, pedicure en gezichtsbehandeling. Eefje werkt heel geconcentreerd, is enthousiast en je merkt
  dat ze haar werk met passie doet. Iedere keer na een behandeling voel ik mij ontspannen. Ik zie het als
  een dagje voor mezelf. Een aanrader.

 48. Ik kom al een aantal jaren bij eefje voor een intensieve gezichtsbehandeling: naast dat ik zeer tevreden ben over de behandeling zelf, vormen de persoonlijke benadering, de natuurlijke productkeuze en de goede prijzen ook een goede reden! Aanrader dus:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.