Postpartum Massage

Zorg eerst goed voor jezelf, pas dan kun je er ook voor een ander zijn.

Na je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en herstel is het de hoogste tijd om weer goed voor jezelf te zorgen. Reserveer tijd voor jezelf en boek je massage!
Postpartum massage is bedoelt voor na je bevalling. Het helpt je om weer tot jezelf te komen en te ontspannen. Het ondersteunt zowel je fysieke als mentale herstelproces.

Waarom Postpartum Massage

Naarmate je zwangerschap vordert, verandert je lichaam. Je neemt in korte tijd veel vocht op en spieren en gewrichten worden extra belast. Je bewustzijn verschuift natuurlijkerwijs richting het kindje, gepaard gaande met meerdere lichamelijke en geestelijke processen.

Na je bevalling ga je een herstelperiode in die een aantal maanden tot anderhalf jaar kan duren. Lichamelijk ontstaat er een nieuwe balans die nog een tijd lang onwennig kan voelen. Ook geestelijk kun je je nog niet helemaal de oude voelen; hormonen, voeden, gebroken nachten en de continue zorg kunnen een grote aanslag op je weerbaarheid zijn.

Daarom is het heel belangrijk dat jij als vrouw niet alleen voor en tijdens de zwangerschap goed voor jezelf zorgt, maar zeker ook daarna. Je bent aan het herstellen en je wilt weer lekker in je vel zitten. Hierin kan Postpartum Massage een uitermate belangrijke rol spelen.

Postpartum Massage

  • Sessie (1,5 uur): € 100,-
  • Avond-, weekend- en feestdagentoeslag: 20%