Integrale Massage is er voor iedereen!

Bij deze holistische massagetherapie komt het lichamelijke, mentale, emotionele, spirituele, voeding en leefstijl samen in een uitgebreide lichaamsmassage. Vanuit een nieuwe balans en een verruimd bewustzijn kun je andere keuzes maken. Je gaat weer stromen, voelt je sterker en zit beter in je vel.

De sessie kan doorwerken naar alle onderdelen van je leven, zoals je persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. Het kan je helpen negatieve ervaringen in het heden of het verleden te neutraliseren en te verwerken.

Wijsheden in de diepte

Jouw lichaam bevat waardevolle wijsheid waarmee we tijdens de sessie contact maken. We onderzoeken wat het je te vertellen heeft.

Samen staan we stil bij dat wat binnenin jou om aandacht vraagt. Mijn gave is een omgeving scheppen waarin ruimte, veiligheid en vertrouwen zijn om te voelen. Om écht te voelen, voor jouw verlichting.

Door te leren luisteren naar de signalen die jouw lichaam je geeft, word je je er bewust van en je leert het bewust loslaten. De energie gaat stromen, en je voelt je lichter, warm, energiek en vol zelfvertrouwen.

Integrale Massage

  • Sessie (1,5 uur): € 100,-
  • 1ste afspraak: Intake + Sessie (2 uur): € 130,-
  • Combinatiesessie (2,5 uur): € 166,50
  • Avond-, weekend- en feestdagentoeslag: 20%
hydro-man-massage-wit