Integrale Therapie

Kom in je kracht door een combinatie van behandelingen!

Bij Integrale therapie worden bij lichamelijke en psychische klachten verschillende behandelwijzen aangeboden die holistisch van aard zijn. Er is aandacht voor de mens in zijn geheel; de fysieke, emotionele, mentale en spirituele kant van jou en jouw leven.
Er worden verschillende therapieën en behandelmethoden gebruikt, waarbij de benadering zowel cognitief als fysiek kan zijn; deze kunnen worden gecombineerd.

De verschillende behandelmethoden kunnen effectief zijn wanneer je te maken hebt met psychosomatische en psychosociale aandoeningen en problemen. Ook kan het je helpen bij het omgaan met chronische pijn of bij het leren omgaan met cognitieve klachten.

Voor wie?

Voor degene die ondersteuning zoekt bij persoonlijke processen, klachten en vraagstukken en voor wie wil kijken naar hoe dit direct verband houdt met gedachten, gedrag en emoties, overtuigingen, houding en relaties.

Voor degene die doorheeft dat de Quick fix-methode in de vorm van ‘even snel ontspannen en weer door’, of ‘een pilletje tegen de pijn’, niet werkt.

Voor degene die ondersteuning wil en een duidelijke ‘JA’ voelt!

Kom je voor het eerst? De wachttijden zijn doorgaans kort.