Integrale Therapie

Kom in je kracht door een combinatie van behandelingen!

Bij Integrale therapie worden bij lichamelijke en psychische klachten verschillende behandelwijzen aangeboden die holistisch van aard zijn. Er is aandacht voor de mens in zijn geheel; de fysieke, emotionele, mentale en spirituele kant van jou en jouw leven.
Er worden verschillende therapieën en behandelmethoden gebruikt, waarbij de benadering zowel cognitief als fysiek kan zijn; deze kunnen worden gecombineerd.

De verschillende behandelmethoden kunnen effectief zijn wanneer je te maken hebt met psychosomatische en psychosociale aandoeningen en problemen. Ook kan het je helpen bij het omgaan met chronische pijn of bij het leren omgaan met cognitieve klachten.

Voor wie?

Voor degene die ondersteuning zoekt bij persoonlijke processen, klachten en vraagstukken en voor wie wil kijken naar hoe dit direct verband houdt met gedachten, gedrag en emoties, overtuigingen, houding en relaties.

Voor degene die doorheeft dat de Quick fix-methode in de vorm van ‘even snel ontspannen en weer door’, of ‘een pilletje tegen de pijn’, niet werkt.

Voor degene die verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar eigen proces, daarbij ondersteuning wil en een duidelijke ‘JA’ voelt!

Rondom zwangerschap

Jouw innerlijk proces, bij verlies of levend verlies.

Innerlijke processen tijdens of na je zwangerschap kunnen ook voor grote onbalans zorgen. Gevoelens als stress, angst, onzekerheid, somberheid en/of prenatale depressie komt bij meer dan 30% van de (aanstaande) moeders voor.

Bij vroegtijdige miskraam, een doodgeboren kindje, of kindje met beperkingen, krijg je te maken met diepgaande innerlijke processen. Je hebt te maken met verlies of levend verlies. Gevoelens als intens verdriet, schuld, falen of een angst naar de toekomst, kunnen je beheersen.

Helaas blijven deze onderwerpen in veel gevallen onbesproken, uit schaamte en ontkenning. Deze last kun je je hele zwangerschap en de tijd daarna met je meedragen. Dit is nadelig voor jezelf, voor de ontwikkeling van je kindje/andere kinderen en ook voor je naaste omgeving. Blijf er niet mee rondlopen, maar kom ermee naar buiten en zoek hulp. Bij Linking Therapie in de praktijk is het veilig; alles is bespreekbaar en mag gevoeld worden. Je bent in goede handen!

Integrale Therapie biedt steun, richting en verlichting

Kom je voor het eerst? De wachttijden zijn doorgaans kort.