Coaching

Overzicht, inzicht en groei – jouw vrijheid ontwikkelen.

Diep van binnen is er het verlangen om je ware zelf te kunnen zijn, al je mogelijkheden te gebruiken en je passies te volgen.
Laat je volle potentieel tot leven komen, door in contact te komen met je kwaliteiten, gevoelens, verlangens en vrije keus.
Creëer het voor jezelf!

Wanneer begeleiding

Je kunt langdurige onvrede in je leven ervaren. Soms lukt het niet om zelfstandig uit een dal te komen en blijf je hangen in verdriet, besluiteloosheid, ergernis of kwaadheid. Je kunt het ervaren alsof je vastzit, niet vooruitkomt en in rondjes dwaalt. Je wilt wel veranderen, maar je weet niet goed hoe of je durft niet goed.

Een aannemelijke oorzaak kan zijn dat jouw aangenomen ‘overlevingsstrategieën’ jouw ontwikkeling in de weg zitten. Dit zijn strategieën die je vanuit je kinderjaren met je meedraagt, blijft toepassen, eigen hebt gemaakt en waarin je bent gaan ‘geloven’.
Deze mechanismen kunnen zich onder andere uiten in altijd voor anderen zorgen, je sterk houden, geen fouten mogen maken, jezelf niet uiten maar terugtrekken, de lieve vrede willen bewaren.

Jouw mechanismen zijn zo oud, vertrouwd en ingesleten dat jij bent gaan geloven dat ‘dit is hoe je bent’, waardoor je het contact met je ware behoeften en gevoelens bent verloren. Aangeleerde gedragingen en beperkende overtuigingen zijn hier een gevolg van, waardoor je gevoelens van boos op jezelf en de wereld zijn, teleurstelling en ‘het leven overkomt mij’ kunt hebben.

Coaching

  • Sessie (1,5 uur): € 100,-
  • 1ste afspraak: Intake + Sessie (2 uur): € 130,-
  • Combinatiesessie (2,5 uur): € 166,50
  • Avond-, weekend- en feestdagentoeslag: 20%