Cadeaubon

Maak op een originele manier kennis met de behandelingen bij Linking Therapy.

Cadeaubonnen kunnen telefonisch (06 202 64 220) én per e-mail worden besteld. Laat in je bericht weten voor wie de bon is, een voornaam is voldoende, én welke behandeling of bedrag er op de bon genoteerd kan worden.

Voor het ophalen van een bon maken we een afspraak. Voor het opsturen van een bon ontvang ik graag adresgegevens en komen de verzendkosten erbij. De betaling gaat via betaalverzoek.

Cadeaubonnen worden alleen voor HydrothermtherapieCocooning en Weledabehandelingen uitgeschreven. Voor Integrale Therapie is dit niet mogelijk.

De bon wordt leuk verpakt: klaar om cadeau te geven!

Betalingen

Betalingen bij Linking Therapy geschieden d.m.v. betaalverzoek, contante betaling of d.m.v. het inleveren van een door Linking Therapy uitgeschreven cadeaubon. De cadeaubon dient meegenomen te worden op het moment dat je deze wilt verzilveren. Bij betalen d.m.v. een cadeaubon, uitgegeven door Linking Therapy, is terugbetaling niet mogelijk.

N.B. Bij tussentijdse prijswijzigingen of verandering in de aangeboden behandelingen, geldt de behandeling met bijbehorende prijs op de dag van uw afspraak. Bekijk het aanbod van de verschillende behandelingen op deze website.

2022_LTcadeaubon_watermerk