Gastenboek

Ben je een tevreden klant? Deel je reactie in het gastenboek en vertel het anderen!

Voeg een reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

97 reacties

 1. Na mijn vakantie had ik het gevoel dat ik nog niet al mijn stress kwijt was. Dit vertelde ik Eefje en ik kon gelijk bij haar terecht voor een massage. Sindsdien kom ik iedere maand. In een half jaar tijd voel ik me mentaal en fysiek zoveel beter. Een aanrader voor iedereen!

 2. Ik was op zoek naar een zwangerschapsmassage ter ontspanning voor de aanstaande bevalling. Ik ben 38 weken zwanger en wist niet dat dit nog zo lekker kon zijn aan het einde van de zwangerschap! Zeker als je al een beetje last krijgt van bijvoorbeeld schouder of heup, heeft Eefje daar speciaal de aandacht voor. Je geniet al direct als je de warmte voelt van het speciale waterkussen waar je op ligt tijdens de massage. Mijn hele lichaam kwam aan bod en ik genoot van de geuren van de natuurlijke producten. Ook ben ik dankbaar voor de tips voor thuis. Ik kom nog een keer Eefje, bedankt voor deze speciale beleving vlak voor zo’n inspannende en blijde gebeurtenis!

 3. Na een aantal hectische weken gunde ik mij een heerlijke massage bij Eefje. Ze had van te voren verteld dat ik op warmwatermatrassen zou komen te liggen. Ik had geen flauw idee hoe dat zou zijn. Totdat ik er op lag. Heerlijk zacht en vooral warm. De massage was zo anders dan alle andere vormen van massage die ik eerder in mijn leven gehad heb. Doordat ik op mijn rug op de watermatrasjes lag, kon Eefje met olie makkelijk de rug en buik masseren. Wat een ontspanning. Tot slot nog een hoofdmassage als toetje. Ik ging uitgerust de Kerstdagen tegemoet. Dank je Eefje.

  • Hai Rita,

   Hartelijk dank voor je leuke en originele reactie.
   Hydrothermmassage is inderdaad heel anders dan andere vormen van massage en tΓ³ch een manuele massage πŸ˜€
   Tot de volgende behandeling!

   Hartelijke groet,
   Eefje

 4. Ik ben nu driemaal bij Eefje geweest voor een pedicurebehandeling omdat ik aan beide voeten een likdoorn heb. Na de behandeling, waar Eefje echt helemaal de tijd voor neemt, heb ik weken geen pijnlijke voeten. Mijn nagels zien er keurig verzorgt uit en mogen weer gezien worden. Ik ben vaste klant geworden.

 5. Al enige tijd kom ik bij Eefje voor de totaalmassage. Eefje werd mij aangeraden door mijn yogadocente Maartje Hendrikse van Yoga Alkmaar .
  De warme met water gevulde kussens zijn een verademing in vergelijking met een harde massagetafel. Gecombineerd met de ervaren handen van Eefje is het elke keer weer totaal ontspannen.
  Een goed gesprek gecombineerd met goede adviezen is het een voorrecht om elke keer weer terug te mogen komen.

  • Hai Miranda,

   Dank wel voor je fijne reactie. Wat fijn te lezen dat je de positieve eigenschappen van Hydrothermtherapie zo duidelijk ervaart.
   Ik heb in je reactie jouw yogadocente toegevoegd; Maartje Hendrikse van Yoga Alkmaar. Via Maartje komen een hoop mensen bij mij en via mij kiezen mensen ervoor om bij Maartje yogalessen te volgen. Zo vult het elkaar aan πŸ™‚

   Miranda, ik hoop je nog lang te mogen ontvangen in mijn praktijk.
   Tot de volgende keer weer!

   Hartelijke groet,
   Eefje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.