Corona herstelmassage – fysiek en geestelijk herstel

Bij deze dynamische massagetherapie wordt aandacht besteed aan de mentale en/of lichamelijke ongemakken omtrent corona en long-covid.
Zodat je enerzijds beter om kunt gaan met de veranderende omstandigheden en je anderzijds beter kunt herstellen wanneer je blijvende klachten hebt overgehouden als gevolg van het virus.

Corona herstelmassage is momenteel niet beschikbaar.

Onze excuses voor het ongemak.

Corona herstelmassage – Geestelijk herstel

Het coronavirus waart nog altijd rond. Maatregelen veranderen continue en er is veel onduidelijkheid en tegenstrijdigheid. Veel mensen werken thuis, zijn meer binnen dan buiten en hun sociale leven is ‘kleiner’ geworden.

Een uitdagende tijd! De verschillende factoren zorgen bij veel mensen voor stress. Hoe je hiermee omgaat heb je grotendeels zelf in de hand. Deze tijd is heel goed om je af te vragen: ‘hoe blijf ik goed voor mezelf zorgen’, ‘ga ik zo door met mijn leven, of ga ik het anders doen’?

Ervaar je veel stress in deze tijd, heb je een steuntje in de rug nodig en zou je je leven anders vorm willen geven? Ervaar dan wat deze massage voor je kan betekenen op de korte en lange termijn.

Corona herstelmassage – Fysiek herstel 

Als je corona hebt gehad, dan kan je langdurig last blijft houden van klachten als gevolg van het virus. Een grote groep mensen ervaart zelfs na lange tijd nog klachten, de zogenoemde long-covid klachten. Hierbij is een verstoring ontstaan in het immuunsysteem, waardoor het lichaam continu onder stress staat. Je kunt bijvoorbeeld langdurige vermoeidheid in combinatie met rusteloosheid ervaren.