Aandachtspunten

Ik vraag je aandacht voor het volgende:

  • Kom je voor een lichaamsgerichte behandeling? Uit hygiënisch oogpunt wordt je vriendelijk verzocht te douchen voordat je voor je behandeling komt.
  • Gebruik geen parfum; alleen geurloze deodorant en vermijd alle verzorgingsproducten die een (chemische) geur geven aan het lichaam. Elke toegevoegde geur van buitenaf aan het lichaam, kan de behandeling negatief beïnvloeden en daarnaast kan het hinderlijk zijn voor de therapeut.
  • Om de rust te bewaren en de focus op de behandeling/sessie te houden, wordt bij voorkeur de mobiele telefoon uit, of op stil gezet.
  • Betalingen bij Linking Therapy geschieden direct na de behandeling/sessie d.m.v. contante betaling, ING betaalverzoek, of d.m.v. het inleveren van een door Linking Therapy uitgeschreven cadeaubon. De cadeaubon dient meegenomen te worden op het moment dat je deze wilt verzilveren.
  • Bij betalen d.m.v. een cadeaubon, uitgegeven door Linking Therapy, is terugbetaling niet mogelijk.

N.B. Bij tussentijdse prijswijzigingen of verandering in de aangeboden behandelingen, geldt de behandeling met bijbehorende prijs op het moment van afname/verzilveren. Bekijk het actuele aanbod van de verschillende behandelingen op deze website.