Lieve mensen, beste klanten,

Allereerst wens ik jullie een gezond en voorspoedig 2022.

Linking Beauty groeit door! Het zat er al een tijd aan te komen, maar nu gaat het dan echt gebeuren: de praktijk zal vanaf heden op een breder vlak therapeutische behandelingen en sessies aanbieden.

De meesten van jullie waren al op de hoogte van deze ontwikkelingen, of hebben al kennis gemaakt met de nieuwe werkwijze in het afgelopen jaar. De behandelingen zijn langer geworden, zodat ik dieper en breder in kan gaan op je hulpvraag, blokkade of klacht. Deze verdieping in het werk werd doorgaans goed ontvangen; velen van jullie kregen een diepere ervaring, kwamen beter in contact met je lichaam en hadden langer profijt van de behandeling.

Maar waarom verdiepen? Het was toch prima zoals het was?

Al meer dan 20 jaar werk ik als hydrothermtherapeut, schoonheidsspecialist en voetverzorger. In deze jaren ben ik gegroeid, bewuster geworden en is de praktijk met mij meegegroeid. Om mijn vaardigheden en kwaliteiten optimaal te benutten en te ontwikkelen, volg ik regelmatig workshops, trainingen en opleidingen.

Nu is het tijd voor een groeisprong! Eentje voor meer bewustwording, groei en verdieping. Dit is nodig om beter aan te kunnen sluiten bij de klachten en hulpvragen die ik in mijn werk tegen kom. Daarom geef ik vanaf heden niet alleen hydrothermtherapie, maar bied ik tevens integrale therapie aan in de praktijk, waaronder vormen van coaching en traumaverwerking.

Met deze verdieping kan ik je nóg beter van dienst zijn.

Daarom verandert Linking Beauty > Linking Therapy.

Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar. Dit nieuwe jaar hoop ik je weer te mogen ontvangen en sta ik met enthousiasme en professionaliteit voor je klaar. Tot ziens in de praktijk!

Hartelijke groet,

Eefje